Pagerbti geriausi Kauno sportininkai | Kas vyksta Kaune

Pagerbti geriausi Kauno sportininkai

Antradienį, gegužės 22 d., „Žalgirio” arenos amfiteatre buvo pagerbti Kauną garsinantys sportininkai ir jų treneriai. Miesto meras Andrius Kupčinskas specialiais savivaldybės prizais ir padėkos raštais apdovanojo miestą reprezentuojančias vyrų ir moterų krepšinio bei tinklinio komandas.

Specialiais savivaldybės prizais, bronziniais taurais, ir padėkos raštais ceremonijos metu buvo apdovanotos trys Kauno miesto komandos. Iškilmingos ceremonijos metu buvo pagerbta Lietuvos moterų tinklinio čempionato nugalėtoja – Kauno „Heksos” moterų tinklinio komanda.

Specialus prizas bei padėkos raštai įteikti ir Lietuvos krepšinio lygos, Lietuvos krepšinio federacijos taurės bei Baltijos krepšinio lygos nugalėtojai – Kauno „Žalgirio” vyrų krepšinio komandai. Miesto savivaldybės padėka taip pat buvo skirta Lietuvos moterų krepšinio lygos, Lietuvos krepšinio federacijos taurės ir Baltijos moterų krepšinio lygos nugalėtojai – Kauno „VIČI-Aisčių” moterų krepšinio komandai.

„Kauno miesto savivaldybės vardu dėkoju geriausių miesto komandų sportininkams už parodytą ryžtą ir pasiaukojimą, už garbingą atstovavimą Kaunui. Apmaudu, kad dėl sudėtingos situacijos formuojant miesto biudžetą teko mažinti komandų finansavimą, tačiau mūsų siekiai bendradarbiauti yra nuoširdūs. Padidėjus finansinėms galimybėms, savivaldybės indėlis bus didesnis”, – teigė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

„Prie mūsų pergalių prisideda visas miestas. Galima sakyti, kad mūsų miesto vadovas, meras A. Kupčinskas taip pat yra čempionas”, – teigė Kauno merui čempioniškus marškinėlius įteikęs „Žalgirio” trenerių štabo atstovas Saulius Štombergas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA